Bijzondere content over wat er kan met 5G

Wat is er bereikt

Voor Vodafone hebben we de kracht en de impact van de online video over 5G in kaart gebracht. Met dit verhaal geeft Vodafone lading aan hoe techniek mensen vooruit kan helpen en maakt het merk hiermee nog menselijker. De video laat zien hoe de bijna blinde topsporter zijn droom waarmaakt door hem te laten ‘zien met zijn oren’ via 5G-technologie.  

In een week tijd hebben wij met een combinatie van kwantitatieve impactmeting en kwalitatieve verdieping in kaart gebracht hoe de video werd beoordeeld en wat nog verbeterd kan worden. De video werd als onderscheidend en opvallend gezien en weet een positief gevoel over te brengen. Uit de verdieping kwam naar voren hoe de teaser meer kan prikkelen en aanzet om het verhaal over Tristan Bangma te bekijken. Ook de uitleg over de technische oplossing met 5G werd in de video aangescherpt voor een pakkende storyline.  

“Met de snelle maar ook diepgaande feedback op dit bijzondere verhaal hebben we direct aanpassingen doorgevoerd met een heel mooi eindresultaat. Helemaal top!“
Mart Roumen
Campaign Specialist bij VodafoneZiggo