Vodafone Business content stimuleert merkoverweging op de zakelijke markt

Online video
Landingspagina
B2B
Telecom
“Het onderzoek van Return on Content heeft ons eerste inzichten gegeven in wat onze videocontent voor impact realiseert op de zakelijke markt én hoe we het nog beter kunnen doen.“
Emma de Graaf - Marketing and Communications Specialist at VodafoneZiggo

Vodafone Business geeft met haar brand & content strategie invulling aan de positionering als partner voor zakelijke klanten en prospects. De onderzochte inspiratievideo is een van de ingezette middelen.

Dit hebben we gedaan
Dit jaar heeft Vodafone Business een nieuwe content campagne, gericht op het kleinzakelijke segment, ontwikkeld. De doelstelling is een significante stijging op brand consideration. Return on Content heeft de impact van een van de inspiratievideo’s, onderdeel van deze content campagne, in kaart gebracht.

Dit hebben we geleerd
Ons onderzoek heeft inzicht in de huidige content performance opgeleverd, waaronder de impact op brand consideration en merk imago. Daarbij is ook de vergelijking met concurrerende content binnen dezelfde categorie gemaakt. Tenslotte is via de kwantitatieve prioriteitenmatrix extra inzicht geleverd in hoe de content geoptimaliseerd kan worden.

Wat is er bereikt

Welke modules zijn ingezet?

Meer weten over deze case?

Neem contact op met Stephan

Andere interessante projecten