Return on Content gastdocent Hogeschool Leiden

We vinden het erg leuk om niet alleen onze klanten zo goed mogelijk te informeren wat contentmarketing oplevert en hoe je dat kunt optimaliseren. Dat doen we ook graag voor studenten!

Op de Hogeschool Leiden zijn wij vaste gastendocenten en hebben wij meerdere malen gastcolleges contentmarketing gegeven. Voor studenten van de minor Contentmarketing en Community hebben wij onlangs wederom een gastcollege over de doelen en de ROI van contentmarketing mogen geven.

Voor ons is het interessant om discussies met studenten te voeren over hoe je een merk kan helpen met content en hoe je kunt nagaan hoe die merken daarmee scoren. Ze vonden het mooi om te zien dat je verder kan kijken dan alleen social media metrics. Deze metrics zijn het gemakkelijkst inzichtelijk, maar geven niet altijd antwoord op de meest belangrijke vragen! Voldoende stof voor verdere discussies en verdere groei.

Daarnaast hebben we input geleverd voor een nieuwe editie van het boek Contentmarketing en Community Management waarin ook Return on Content genoemd gaat worden. De nieuwe editie wordt verwacht in januari 2023. Wil jij op de hoogte gehouden worden? Meld je aan voor onze updates onderaan deze pagina!

Dank voor de samenwerking Nicolette de Vicq en Irma Machielse!

Terug naar overzicht